• 2024.05.20. 11:00

Gyors Aszfaltozás Országosan

Partnereink országosan vállalnak aszfaltozást, rövid határidővel.

ASZFALT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Construction Machine jackhammer breaking asphalt of the road. City Road reparation.

Vállalnak-e aszfaltozást magánemberek számára? Természetesen, a kapacitásunk lehetővé teszi, hogy magánszemélyek számára is végezzünk aszfaltozási munkákat.

Mik befolyásolják az aszfaltozás négyzetméterenkénti árát? Az aszfaltozás ára több tényezőtől függ, beleértve a következőket:

  • Mennyi aszfaltot kell felhasználni?
  • Milyen alapon végezzük az aszfaltozást?
  • Hány centiméter vastagságban kerül felvitele?
  • Milyen típusú anyagot használunk?
  • Hol található a helyszín?
  • Kézi vagy gépi bedolgozásra van-e szükség?

Mik a határidők, amivel dolgoznak? Akár 7 napon belül is megkezdhetjük a munkálatokat a megrendelés beérkezésétől számítva, bár ez függ a munka volumenétől is. 12 fős brigádunk lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyszínen is dolgozzunk.

Van-e helyszíni felmérés? Igen, ingyenes terepszemle van, bár fontos az előzetes árajánlat benyújtása, amely már 90%-os pontossággal adja meg a költségeket. Amennyiben a megrendelési szándék továbbra is fennáll, egy munkatársunk 3 napon belül felméri a helyszínt.

Mennyi idő alatt küldenek árajánlatot? Az igény beérkezését követően 1 munkanapon belül elkészítjük a személyre szabott ajánlatot.

Mit takar a honlapon feltüntetett ár? A honlapon szereplő árak csak tájékoztató jellegűek. A pontos árajánlatot személyre szabva tudjuk elkészíteni.

Vállalnak-e garanciát a munkájukra? Igen, minimum 5 éves garanciát vállalunk. Minden felhasznált anyagról minőségi tanúsítványt adunk.

Az aszfalt tartósabb, mint a beton? A kérdésre egyszerű a válasz: a közutakon is aszfaltot használnak, tehát igen, az aszfalt tartósabb, mivel a bitumen mint kötőanyag sokkal erősebb, mint a cement. (Kivétel a bazaltbeton)

Mi a különbség az AC/8-as aszfalt és az AC/11-es aszfalt között? Az a különbség, hogy az AC/8-as aszfaltban 0,8 mm-ig, az AC/11-esben pedig 11 mm-ig találhatók bazalt kövek. Az AC/8-as aszfaltot kisebb igénybevételű, magánjellegű parkolókhoz, járdákhoz, teraszokhoz használjuk (esztétikusabb), míg az AC/11-eset nagyobb igénybevételű utakhoz.

Mivel tömörítik az aszfaltot? Az aszfalt tömörítése a terület teherbírásától függ. A leggyakrabban használt eszközök a padkahenger, a lapvibrátor és a ráülős henger.

Megfelelő alap-e az aszfalt számára a kevésbé felfagyott beton? Sokan gondolják, hogy a felfagyott beton menthetetlen, és új alapot kell készíteni az aszfaltnak. Ez azonban nem így van. A felszíni fagyás miatti problémák megoldhatók erős portalanítással és bitumen emulziózással, így az aszfalt kész is felvitele.

Mennyi idő után járható az elkészült aszfalt burkolat? Az aszfalt burkolat járhatóvá válásának ideje a bitumen kihűlésétől függ. Ez általában 2-3 órát vesz igénybe, de függ az időjárástól is.

Mire jó az emulzió és miért fontos? Az emulzió egy bitumen alapú ragasztó, amely az aszfalt és a beton közötti tapadóhidat képezi. Ez elengedhetetlen az aszfaltozásnál.

Mennyi időt vesz igénybe az aszfaltozás? Ha az alap rendelkezésre áll, kézi bedolgozással akár 500 m2-t is leterítünk egy nap alatt, finisheres bedolgozással pedig akár 2000 m2-t is. (Ez csak abban az esetben érvényes, ha beton vagy murva alap áll rendelkezésre.)

error: Content is protected !!