• 2024.06.14. 23:13

Gyors Aszfaltozás Országosan

Partnereink országosan vállalnak aszfaltozást, rövid határidővel.

Az aszfaltozás és annak minden részlete

Civil engineering, road construction. The concept of building a new asphalt road. Road repair. Road service worker near the rink.

Amikor úgy döntünk, hogy aszfaltozni szeretnénk, számos kérdés merülhet fel a folyamat során. Az alábbiakban megpróbáljuk megválaszolni a leggyakrabban feltett kérdéseket, és felvázoljuk, milyen költségekkel jár az aszfaltozás.

A munka megkezdése

Szolgáltatásainkat nagyfokú rugalmassággal nyújtjuk. Miután megrendelőink elküldték nekünk a munka részleteit, akár már három napon belül elkezdjük az aszfaltozást. Munkálatokat vállalunk cégek és magánszemélyek számára is, mivel mindkét esetben szükség lehet aszfaltozási munkálatokra.

Felmérés és árajánlat

Cégünk az aszfaltozási projektekhez először díjmentes helyszíni felmérést végez. A felmérés lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot adjuk ügyfeleinknek. Ezután, a részletek tisztázása után, árajánlatunkat mindössze néhány óra alatt elkészítjük.

Az aszfaltozás költségei

Az aszfaltozás ára számos tényezőtől függ, beleértve az anyag típusát, a vastagságot, az alap anyagát, valamint azt, hogy kézi vagy gépi bedolgozás szükséges-e.

A következő árakat kínáljuk:

  • AC 11-es aszfalt, kézi bedolgozás, 5 cm vastagság: 8000 Ft/m2
  • 0.8-as aszfalt, kézi bedolgozás, 5 cm vastagság: 9000 Ft/m2
  • 0.4-es aszfalt, kézi bedolgozás, 5 cm vastagság: 9500 Ft/m2
  • K20-as aszfalt, kézi bedolgozás, 5 cm vastagság: 7500 Ft/m2
  • K22-es aszfalt, kézi bedolgozás, 5 cm vastagság: 7500 Ft/m2
  • AC 11-es aszfalt, gépi bedolgozás (Finisherrel), 5 cm vastagság: 9000 Ft/m2
  • 0.8-as aszfalt, gépi bedolgozás (Finisherrel), 5 cm vastagság: 9900 Ft/m2
  • K22-es aszfalt, gépi bedolgozás (Finisherrel), 5 cm vastagság: 8700 Ft/m2

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! Az árak tájékoztató jellegűek!

Aszfalt vs. beton

Az aszfaltot általában az útépítések során részesítjük előnyben, mivel a bitumen kötőanyag tartósabb, mint a cement. Ezáltal az aszfalt útburkolatok jellemzően hosszabb élettartammal bírnak, mint a beton társaik.

Összefoglalva, ha aszfaltozási munkálatokat tervez, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink mindig a legjobb megoldást keresik az Ön számára.

error: Content is protected !!